Headerbild

Företagsevent

Drakbåt

Är ni sugna på att paddla drakbåt? Vill ni se Kungälv från sin vackraste sida? Ta då chansen att boka en kväll hos Kungälvs Kanotklubb. Vi skräddarsyr en kväll med paddling för dig och dina kollegor eller vänner.

 

Drakbåtspaddling är en rolig och spännande aktivitet där ni kan samla upp till 21 vänner i en båt och med gemensamma krafter får den att röra sig framåt i vattnet.

En populär och fin paddeltur går från vårt klubbhus uppströms längs Nodre Älv och runt Bohus fästning. Under turen passeras några av de absolut finaste delarna av Kungälv.

Det är ni som bestämmer hur ert arrangemang hos oss ska se ut. Paddla runt fästningen, stanna till på Ragnhildsholmen, ta ett kvällsdopp från Tjuvholmen eller utmana kollegerna i ett spännande race. Vi skräddarsyr efter era önskemål!

Utöver paddlingen står även stora gräsytor med grillplats till ert förfogande och det finns även möjlighet att utnyttja vårt fina klubbhus.

Kungälvs Kanotklubb har många års erfarenhet av drakbåtsarrangemang. Det mest kända är Drakbåtsfestivalen i Göteborg. Vi har även anordnat arrangemang vid vår klubb i Kungälv med allt från 10 till 200 deltagare, alla med mycket positiv respons.

Vid paddling ingår utöver nödvändig utrustning alltid styrman, paddelinstruktioner och följebåt med förare.

 Nyfiken? Vill du veta mera? Kontakta oss!

 Kungälvs Kanotklubb

info@kungalvskk.org