Headerbild

Skärpta allmänna råd i Västra Götaland

2020-10-30 i Allmänt

Folkhälsomyndigheten och Smittskydd Västra Götaland har beslutat om skärpta råd som gäller i hela Västra Götaland, till att börja med till den 19 november. Detta innebär en del förändringar för vår verksamhet.

Regler för träning på Kungälvs kanotklubb from 2020-10-30 och tills vidare.
Med anledning av de skärpta allmänna råden i Västra Götalands län pga att Coronasmittan åter ökar kraftigt gäller följande regler för träning på Kungälvs kanotklubb. Reglerna gäller from 2020-10-30 tills dess ny information kommer som gör att vi ändrar reglerna, dock i första hand till 2020-11-19. Reglerna är tagna i samråd med RF och SKF, de kan ändras snabbt och uppdateras löpande, de publiceras på klubbens hemsida, facebooksida samt på anslagstavlan i entrén.

  • Vid minsta sjukdomssymptom är man hemma!
  • All gruppträning inomhus i klubbens regi för personer födda 2004 eller tidigare pausas tills vidare (de som leder passen och är födda 2004 eller tidigare undantas).
  • Träning utomhus är fortfarande möjlig då vi har få individer utöver ledarna som är födda 2004 eller tidigare, vi separerar dessa vid isätt och upptag så träningen blir närmast att betrakta som enskild träning. Dusch/omklädning sker i möjligaste mån hemma. Vi har inga stora gruppsamlingar eller övningar som innebär fysisk kontakt. Ingen fika efter lördagsträningarna.
  • Enskild träning utomhus för personer födda 2004 och tidigare är fortfarande tillåten men bör utföras på tider när det inte är någon gruppträning för att undvika trängsel. Dusch/omklädning sker i möjligaste mån hemma.
  • Enskild träning i gymmet är tillåten men begränsad till 4 personer i taget, en bokningsrutin kommer att införas. Dusch/omklädning sker i möjligaste mån hemma. Spritning för och efter användning av redskapen är obligatoriskt.
  • Alla möten rörande klubben som styrelsemöten eller kommittemöten sker digitalt.

Gällande klubbfesten så kommer den att ställas in, nytt datum meddelas vid senare tillfälle

Kungälvs kanotklubbs styrelse